Inhuurdesk NL in Business

Secretarieel administratief medewerker

Standplaats:
Den Haag
Startdatum:
27.05.2019
Einddatum:
31.12.2019
Uren per week:
32

Ter vervanging van ziekte en piekwerkzaamheden zoekt NL in Business een secretarieel administratief medewerker. 
Periode 27-05-2019, z.s.m. tot einde van het jaar en bij goed functioneren mogelijkheid tot kosteloze overname na de eerste inhuurperiode.

Functieomschrijving
 
Als Secretarieel Administratief medewerker ben je vaak het gezicht van ons kantoor. De drukke omgeving op ons kantoor zorgt ervoor dat elke dag weer anders is. Om in deze omgeving te passen, moet je een enthousiaste multi-tasker zijn die ook in drukke situaties rustig en professioneel blijft. Je doet alles vanuit een natuurlijke behoefte om anderen te helpen. In veel gevallen zorg je voor het eerste contact met bezoekers of relaties van NLinBusiness.
 
Je bent in staat om voor het managementteam (en dan met name de Managing Director) overzicht te behouden als het gaat om het beheren van agenda’s, de ondersteuning en voorbereiding van events en dienstreizen. Naast deze verantwoordelijkheid ben je ook goed in staat om ons te ondersteunen in administratieve werkzaamheden in ons CRM systeem (Salesforce).
 
 
Wat ga je doen

 • Ondersteunen van het management team (5 man) en met name de managing director (agendabeheer, afspraken, reizen)
 • Voorbereiden, corrigeren van stukken en verslagen
 • Plannen van vergaderingen, reserveringen
 • Data entry in salesforce
 • Ondersteuning en beheer events
 • Verwerken van mails en de post
 • Incidenteel meewerken bij organisatie van events

 
 
 
Wie zoeken wij
Je kunt in teamverband werken, maar tegelijkertijd ook secuur, gestructureerd en zelfstandig.
Je bent communicatief vaardig en pro actief
Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen
Je bent leergierig en geïnteresseerd in cliënten en organisaties
Je bent handig in MS Office en Exact Online
Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en ook in het Engels
 
 
Heb of ben jij:

 • Een relevante opleiding, in de richting van Management Support of secretariële ondersteuning. 
 • 5 tot 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Een dienstverlenende instelling
 • Kennis van CRM systemen bij voorkeur salesforce (zowel invoer als admin taken)
 • Scherp, nauwkeurig, resultaatgericht en stressbestendig
 • Iemand die meedenkt, initiatief toont en zelfstandig werkt

 
 
 
Wie zijn wij
NLinBusiness is in oktober 2017 opgericht en is de nieuwe organisatie die ondernemers helpt om hun exportkansen te verzilveren. Opgericht door ondernemers voor ondernemers om te zorgen voor de juiste ondersteuning, die ondernemers inspireert en successen brengt. In elke fase van de exportreis: van eerste oriëntatie, onderzoek tot toetreding en uitbouw op de internationale markt.
 
Omdat ondernemers die internationaal willen groeien betrouwbare, herkenbare en laagdrempelige netwerken nodig hebben, zorgen we dat de Nederlandse ondernemer, goed voorbereid, met de juiste producten op het juiste moment op de voor hem relevante markt de kansen optimaal kan benutten. We doen dat op een transparante, toegankelijke wijze en met kennis van internationaal zakendoen.
 
De meerwaarde van NLinBusiness is de krachtenbundeling van alle beschikbare expertise en best practices op het gebied van internationale handel. Dit realiseren we door een intensieve publiek/private samenwerking met bedrijven, brancheorganisaties, topsectoren, kennisinstellingen, publieke partners en het  internationaal posten netwerk. NLinBusiness verzamelt informatie over kansen in groeimarkten, organiseert sectorale en tailormade programma’s en bouwt consortia gericht op impactvolle projecten wereldwijd.
 
Bij ons krijg je de mogelijkheid je ervaring en expertise op een bredere manier in te zetten voor projecten die duurzaam bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen zoals het milieu, gezondheid of armoedebestrijding. Voorbeelden van projecten waar we nu aan werken zijn het opzetten van community life centers in Kenia en een waterproject in India gericht op het schoonmaken van een deel van de Ganges.
 
NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland in nauwe samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken & Klimaat en brancheverenigingen FME, evofenedex en Metaalunie.

 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten